Kontakt: +38163 530 193
Obala Lajoša Vermeša 1, Palić Mapa
 

Letnji jedriličarski kamp na Paliću je održan u periodu od 2. do 07. jula 2018.godine za perspektivne jedriličare iz Vojvodine.

Cilj kampa je bio podizanje kapaciteta perspektivnih jedriličara iz Vojvodine, priprema mladih jedriličara za učešće na državnim prvenstvima i na međunarodnim regatama i priprema jedriličara za polaganje mornarskog ispita, kreiranje zdrave generacije budućnosti, unapređuje međuljudskih odnosa, razvoj i unapređenje sportske rekreacije, razvoj sportskog, fer plej ponašanja i unapređenje međunacionalne tolerancije među mladima. Navedeni ciljevi su u potpunosti ispunjeni i postignuti su očekivani rezultati.

Tokom kampa je organizovan svaki dan kondicioni trening na suvom i dva treninga na vodi, kao i održana su interaktivna predavanja i tim building igre sa ciljem poboljšanja međuljudskih odnosa među mladim jedriličarima.

Treninge su održali licencirani treneri i iskusni jedriličari uz podršku i pomoć istaknutih jedriličara i mladih sportista.

Kamp je organizovan za napredne jedriličare, za klasu Optimist i Laser 4,7 na Paliću, to jest za uzrast od 8 do 18 godina.

 
Andrea Kikić
+381 (0) 63 530 193
Obala Lajoša Vermeša 1
24413 Palić